fbpx

LED verlichte dansvloer

Patronen LED Dansvloer
Onze Patronen LED dansvloeren zijn slechts enkele centimeters dik. Desondanks is de afstraalhoek van de LED’s prachtig groot dankzij een nieuwe generatie “super bright” SMD LED’s. Bij ons dus geen verlichte stipjes dansvloer.. De toplaag van de tegels is mat wit waardoor een schone en fris ogende verlichte dansvloer ontstaat. Dit type verlichte dansvloer is uitermate geschikt voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten waar Vlak of Pixel LED vloeren budgettair niet haalbaar zijn. Onze dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de rubberen voetjes aan de onderkant van de delen. De gebruikte verlichting geeft een krachtig helder lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter branden vierentwintig lichtpunten in vier kleuren. Omdat dit type verlichte dansvloer wordt aangestuurd door middel van voorgeprogrammeerde chases ontstaan zeer fraaie, speelse lichtpatronen.

€ 27,50 per vierkante meter

verlichte dansvloer mat 1    verlichte dansvloer mat 8


Pixel LED 25 Dansvloer
De Pixel LED 25 dansvloer is ontstaan door de sterk gestegen vraag naar betaalbare maar hoogwaardige pixel dansvloer.
De resolutie is lager dan die van onze Pixel LED 64 vloer maar door de gigantische lichtopbrengst en de prachtige visuals is dit een volwaardig alternatief. De gebruikte SMD LED’s hebben een 140 graden afstraalhoek waardoor een grote en volle cirkel wordt weergegeven.
De tegels zijn slechts 38mm dik en kunnen naadloos worden geplaatst waardoor een prachtige “strakke” dansvloer ontstaat. Tegen een geringe meerprijs (euro 4,25 /m1) is eventueel een schuine rand leverbaar die een haakse opstap voorkomt.

€ 35,00 per vierkante meter

verlichte dansvloer pixel 25 4    pix-25-7

film ledvloer
Bekijk filmpje!


Vlak LED Dansvloer
De authentieke 70′s disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De meer dan 720 leds per vierkante meter geven een prachtig helder licht. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur “gemixt” worden. Spectaculaire patronen en prachtige kleuren zijn in een handomdraai te realiseren.
Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

€ 40,00 per vierkante meter

vlakled2    verlichte dansvloer vlak LED 10

 

Contact

Geïnteresseerd, meer informatie of een afspraak maken?

Neem nu contact op met Gijs!

Dance Street
T. 073 - 657 72 97

mail    facebook    instagram    youtube