fbpx

DJ & Percussie

Het enthousiasme spat er vanaf! Een erg energieke combinatie op de beats van de DJ. Onze percussioniste speelt op verschillende (mobiele) trommels en heeft hierdoor een super interactie met het publiek.

Danique speelt percussie vanaf haar zevende jaar en raakte enthousiast door de meidengroep Treble. Danique is begonnen met djembé en speelde jaren in een kindershowband. Ze heeft drie jaar les gehad op het conservatorium en volgde diverse workshops. Haar spel en instrumentarium groeide uit met conga, bongo, cajon, balafoon, shakers etc. en verschoof van Afrikaans naar Latin, Jazz en Pop.

Haar talent blijft niet onopgemerkt wat zich vertaalt in prijzen, awards en bijzondere optredens. Voor de World Championships of Performing Arts in Hollywood 2013 (WCOPA), een festival waar 53 landen aan meedoen, was Danique de eerste Nederlander die ooit in de finale stond.

“Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Percussie spelen is mijn passie en maakt me gelukkig. Alles heeft ritme! Dat ik mensen blij kan maken met mijn muziek vind ik mooi.”

Het ultieme doel van Danique is om sessiemuzikant te worden en te werken met grote artiesten. Muziek maken is het liefste wat ze doet!

Referenties:

Ziggo Club, Frankfurt Musik Messe (demonstractrice Wizzdrum), Sound Vision Studio (live session), Spring rhythm event, Holland Opera (4 Musketiers). Diverse bedrijfsfeesten, radio optredens, festivals zoals: Rabobank Amersfoort Jazz, Dias latinos, AMP en Roots Amsterdam, , theaters, stichtingen, poppodia, uitgaansgelegenheden. Opgetreden met o.a. : Wolter Kroes, Eddie Conard, Jason Bouman, Bombino maar ook diverse bands in het genre van: disco, pop, rock, jazz (big bands), wereldmuziek, funk en latin. Optredens in buitenland o.a. Cuba, Tsjechië, België, Duitsland, Frankrijk, Amerika en Engeland.

 

Danique is nu te boeken bij een drive-in show DJ & Percussie

Informeer naar de mogelijkheden!

 

film Sax & Drums
Bekijk filmpje!

 

 

djpercussie

Contact

Geïnteresseerd, meer informatie of een afspraak maken?

Neem nu contact op met ons op!

Dance Street
T. 073 - 657 72 97

mail    facebook    instagram    youtube