fbpx
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Inspiratie avonden

Regelmatig organiseert Dance Street avonden waarbij u inspiratie kunt opdoen en met ons kunt kennismaken. Dit doen wij in onze mooie showroom in Vught.

‘Een inspiratie avond van Dance Street, wat houdt dat nou eigenlijk in’?

Tijdens onderstaande ‘Inspiratie Avonden’ laten wij jullie graag ervaren wat wij allemaal te bieden hebben qua entertainment, techniek en decoratie. Jullie feest moet namelijk echt iets onvergetelijks worden waar iedereen nog lang over na zal praten. Een goede, ervaren DJ (eventueel in combinatie met een professionele live muzikant) en een prachtige licht- en geluidshow zijn hierbij essentieel.

Tijdens deze avonden tonen wij verschillende mogelijkheden in techniek en is er voldoende ruimte om kennis te maken met onze DJ's en muzikanten. Ook is er de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers waarin we kort jullie wensen bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we direct een door jullie gewenste DJ in optie zetten en maken wij graag een passend voorstel voor jullie feest!

Kunt u niet wachten tot de volgende inspiratie avond, dan nodigen wij u alvast uit voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Vught.

 

Update omtrent COVID-19
Tijdens onze inspiratieavond houden we ons aan de gestelde richtlijnen van het RIVM, hierdoor organiseren we de avond in een ruimere opzet. Ook hebben we de tijden iets verruimd waardoor we tussen de shifts voldoende mogelijkheden hebben om te reinigen. Mochten jullie de avond liever digitaal beleven of zou je een persoonlijk gesprek willen (kan ook via een videocall) neem dan contact met ons op!

Geplande inspiratieavonden

Evenementen

Dinsdag 19 Oktober 2021

Dinsdag 19 Oktober 2021

Shift 1: 18:30 - 20:00u

Shift 2: 20:30 - 22:00u

Schrijf je nu in!

Begin 19-10-2021 18:30
Eind 19-10-2021 22:30
Locatie Vught

Impressie

Contact

Geïnteresseerd, meer informatie of een afspraak maken?

Neem nu contact op met ons op!

Dance Street
T. 073 - 657 72 97

mail    facebook    instagram    youtube

Perfect Wedding