fbpx
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Inspiratie avonden

Regelmatig organiseert Dance Street avonden waarbij u inspiratie kunt opdoen en met ons kunt kennismaken. Dit doen wij in onze mooie showroom in Vught.

‘Een inspiratie avond van Dance Street, wat houdt dat nou eigenlijk in’?

Tijdens onderstaande ‘Inspiratie Avonden’ laten wij jullie graag ervaren wat wij allemaal te bieden hebben qua entertainment, techniek en decoratie. Jullie bruiloftsfeest moet namelijk echt iets onvergetelijks worden waar iedereen nog lang over na zal praten. Een goede, ervaren DJ (eventueel in combinatie met een professionele live muzikant) en een prachtige licht en geluidshow zijn hierbij essentieel.

De onderstaande ‘Inspiratie Avonden’ worden opgedeeld in twee shifts. Gedurende iedere shift zijn er doorlopend demo’s van onze DJ’s en muzikanten te horen en te zien en er is voldoende ruimte voor een persoonlijk gesprek met mij of één van mijn collega’s. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij graag een passend voorstel voor jullie bruiloft!

Kunt u niet wachten tot de volgende inspiratie avond, dan nodigen wij u alvast uit voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Vught.

Met feestelijke groet,

Gijs van Iersel

Geplande inspiratieavonden

Dinsdag 21 april 2020

Dinsdag 21 april 2020

Gedurende iedere shift zijn er doorlopend demo’s van onze DJ’s en muzikanten te horen en te zien en er is ruimte voor een persoonlijk gesprek met een van onze entertainment specialisten.

Shift 1: 19:00 - 20:15u
Shift 2: 20:30 - 21:45u

Schrijf je nu in!

Begin 21-04-2020 19:00
Eind 21-04-2020 22:00
Locatie Vught

Impressie

Contact

Geïnteresseerd, meer informatie of een afspraak maken?

Neem nu contact op met Gijs!

Dance Street
T. 073 - 657 72 97

mail    facebook    instagram    youtube

Perfect Wedding